Uffe&Maya

Uffe&Maya
"Vi ger oss aldrig"

tisdag 24 juli 2012

Maya, Alex och så lilla jag..

..men vissa dagar är det jävligt skönt att bara glida fram och se på allt det sköna som omger våra liv..

Har haft en sån där vaken natt..troligen månens fel, det brukar vara det när jag inte kan sova.. Jag säger som Ulf Dageby.. solen är din vän, men akta dig för månen.. o japp, musik gillar jag.. o lyssnar och lyssnat på väldigt mycket sådan.. fast, ursäkta.. Bon Jovi.. nja.. :)
Ulf Dageby – Månen

Det var tröttheten som fick dom att komma. Tårarna. Imorse.. Kände en enorm sorg och ensamhet..frustrerad och på något sätt helt utlämnad till något jag inte ens kan förstå.. Att varje dag ta hand om min lilla tjej.. som jag gjort dag och natt.. i över fyra år.. o så ser även framtiden ut.. dag som natt..

Det är vår väg.. men vi gör den så bra vi kan.. o bär med oss kärleken..
När jag låg om nätterna och inte kunde sova, då du låg i magen, prinesessan.. så viskade jag.. om hur vi skulle gå hand i hand över daggvått gräs, med metspöt i handen, i arla morgontimme och sitta på en brygga och prata om livet.. om trollsländan som med darrande flykt kikar nyfiket.. eller grodornas lek.. blommornas skönhet och allt som vi skulle uppleva.. Det blev inte så.. men.. man det går att göra ändå.. bara inte på det sättet..

Ibland, är en famn att gråta ut hos det bästa som finns.. för det stick på vägen.. hur mycket vi än undviker faran..

Stora koppar kaffe, Zoéga, en STOR portion gröt och tre ägg.. o en himla massa vilja.. o så kan dagen börja.. Ungen i rullen, dockan Lisa, och några skratt ner i hissen..

O dagen trillar på.

O tröttheten ett minne blott..

men ensamheten.. den förunderliga fantastiska vackra..
Vägen dit har varit ganska lång.. o innehållsrik..

Vår bästa avlösare har stukat foten, hon hoppar fram på kryckor på sin stig.. o kan inte jobba.. men dåså.. Då blir det ju lite mer tid ihop, Maya o jag..


Sicken unge va :)??

När hon somnat.. Min kärlek är större än stjärnhimlen, men wow vad skönt det är just då hon somnat och jag lagt henne i sängen.. bara få rå om sig själv..
Ärligt..
Mina barn.. ett par år sedan.. det var då.. vilken otrolig lycka.. 

Ted Gärdestad – Himlen är oskyldigt blå

Sovgott.. U.

2 kommentarer:

QueenSara sa...

Bon Jovi! ;)

Anonym sa...

Vad är det för en bärsele? Ser ut att ha bra huvudstöd.